Η πολύ καλή εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν το μεγάλο κέρδος από τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη, ίσως και από το να κατακτούσε τη νίκη απέναντι στους κρητικούς.
Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια που καταβάλλει η Θύελλα Ραφήνας να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όπως επίσης γνωρίζουμε και την επιθυμία των ανθρώπων της διοίκησης να αναδειχθούν νέα παιδιά και να βγούν νέα ταλέντα από τις Ακαδημίες, ώστε άμεσα ή έμμεσα να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.
mastrogiannoudis
Αυτό ακριβώς συνέβη με τα δύο αυτά παιδιά, τον Κώστα Μπουντάκη και τον Γιάννη Μαστρογιαννούδη οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι δεν είναι 18 χρονών, μπήκαν στον αγώνα και δικαίωσαν τους ευατούς τους και τους προπονητές που πίστεψαν σ αυτούς. Και μπορεί ο Μπουντάκης να έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και να έχει αγωνισθεί σε παιχνίδια της περσινής σεζόν στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ, όμως ο μικρός Γιάννης (Μαστρογιαννούδης) ήταν η αποκάλυψη του αγώνα!
Αγωνίστηκε στο κέντρο, ήταν μαχητικός, σωστός στις μεταβιβάσεις του, δεν άφηνε καμιά μπαλιά να του φύγει, ήταν διακριθείς και εντυπωσίασε με την εν γένει ωριμάτητά του στο παιχνίδι. Περιττό να πούμε ότι όλος ο πάγκος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ενθάρρυνε και εμψύχωνε τον «μικρό» που έδειξε πως «δεν μασάει».
Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξή του, που όλα δείχνουν πως θα είναι ανοδική, όπως άλλωστε και του Κώστα Μπουντάκη.
mpountakis
πηγή:www.irafina.gr