Πάθος, δύναμη μα κυρίως η θέληση για την νίκη ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών της Θύελλας στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναργειακό, με τους “Λιγνιτωρύχους” να παίρνουν τελικά υπερπολύτιμη νίκη με σκορ 2-1 προσθέτοντας ακόμα τρεις πόντους στο σακούλι της παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές του Στ. Ηλιόπουλου οπλισμένοι με υπομονή, έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ψάχνοντας τις κατάλληλες στιγμές για να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων κυρίως με τους Σένε και Ζέκιο αλλά και με τα φαρμακερά χτυπήματα του Χαρακτίδη.

Το σκορ άνοιξε στο 54′ με διαγώνιο σουτ ο Άντι Σένε, χαρά που δεν κράτησε όμως πολύ, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα οι Αργίτες μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλύβα.

Στο 80′ και πάλι ο Σένε που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με εκπληκτική κεφαλιά ψαράκι μετά από ασίστ του Ζέκιο έγραψε το τελικό 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Θύελλα Ραφήνας (Στ. Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Σουλτανίδης, Χαρακτίδης, Αράπης, Σένε, Δημητρίου (82΄Sadiku), Ζέκιο (88΄Παπαδόπουλος)

Παναργειακός (Γ. Κετικίδης): Μάνος, Καραμπάς, Καϊφας. Μεζίνι, Νώτης, Πούτσης, Λιακόπουλος (46΄Καρβούνης), Κουρούμα (58΄Παιδάκης), Αμέντ, Καλύβας, Καμπιώτης (46΄Καλογεράκης).