Την νίκη που έψαχναν απεγνωσμένα τις τελευταίες αγωνιστικές, βρήκαν τελικά οι «Λιγνιτωρύχοι» που επικράτησαν με το εντυπωσιακό 3-0 της Κηφισιάς και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία μία αγωνιστική πριν την αυλαία.
Οι ποδοσφαιριστές του Θ.Κολιτσιδάκη πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χαρακτίδη sto 11′ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και στο 32′ ο Γκίκας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ της Κηφισιάς και με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51′ ο Χαρακτίδης βρήκε στον κενό χώρο τον Ντόσκα που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.
ΘΥΕΛΛΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Γκίκας (82′ Γεροκωνσταντής), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (87′ Μαστρογιαννούδης), Δημητρίου, Ζέκιο (75′ Μπότης), Ανδρεαδάκης, Αράπης
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Κυριαζής, Σαμιός (83′ Κατσέρης), Ρεντζης, Παναγιωτόπουλος (56′ Σπηλιωτάκης), Φαρινολα (60′ Χαϊκάλης).
Δείτε τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ, τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια και τις δηλώσεις του Θ.Κολιτσιδάκη από τον φακό του www.rpn.gr.