Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Ο παλιός είναι αλλιώς!!!

Ομολογούμε ότι μας αιφνιδίασε η απόφαση του πρόεδρου μας Χαραλάμπου Μπήλιου να παραδώσει τον προεδρικό θώκο της ομάδας, μάλιστα μετά από μια γόνιμη και δημιουργική εικοσαετία ως πρόεδρος της .
Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε αφιερώματα στους προέδρους μας ίσως γιατί πότε η ομάδα μας δεν υπήρξε προεδροκεντρική, όμως εδώ μιλάμε για τον μακροβιότερο πρόεδρο που ανέλαβε σε μια δύσκολη εποχή την ομάδα μας ,που μαζί με λίγους άλλα πιστούς φίλους δουλεύοντας με αγάπη και υπομονή της έδωσαν όραμα και προοπτική.
Ο φίλος Μπάμπης αποφάσισε να παραδώσει την προεδρία στην καλύτερη περίοδο για την ομάδα μας ,σε μια περίοδο που νιώθει δικαιωμένος αλλά και κορεσμένος από επιτυχίες και σίγουρα δεν θα το έκανε αν ένιωθε ότι η ομάδα δεν θα ήταν σε καλά χεριά. Δίνοντας λοιπόν τόπο στα νιάτα δεν νομίζουμε ότι θα υπήρχε πιο κατάλληλος από τον Σπύρο Λουκάτο ο οποίος έχει και τις γνώσεις άλλα και τις αντοχές να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις και προκλήσεις της νέας κατηγορίας. Με την αποχώρηση από την προεδρία του Μπάμπη Μπήλιου δεν τελειώνει κάποια εποχή (άλλωστε θα είναι πάντα κοντά μας στο συμβούλιο ) ούτε κλείνει κάποιος κύκλος ,απλός ο κύκλος διευρύνεται και με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε στον νέο μας πρόεδρο καλή δύναμη όπως επίσης και στα νέα μέλη του Δ.Σ. Γεωργιάδη Αθανάσιο, Καϋμένο Γεώργιο ,Κοζομπόλη Βασίλειο ,Παπαδημητρίου Γεώργιο και Σταματόπουλο Γεώργιο.

20160605_163033

Leave a Reply