Μετά τη λήξη του αγώνα Θύελλα Ατσαλένιος , ο Πέτρος Τσιγκούλης προπονητής της Θύελλας , αναφερόμενος στον αγώνα δήλωσε :
«Περίμενα κάτι παραπάνω από την ομάδα μου. Χωρίς να σημαίνει ότι είχαμε υποτιμήσει τον αντίπαλο που ήταν πάρα καλή ομάδα και ‘έχει τη τύχη να έχει δύο παίκτες έμπειρους που κάνουν τη διαφορά.παίκτες σαν τον Ρουμπάκη και Τριανταφύλλου είναι πολυτέλεια για αυτή τη κατηγόρια . Πατούσαμε στην αρχή του παιχνιδιού καλύτερα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Σε αυτό το γήπεδο στο να βρεθείς να πίσω στο σκορ δυσκολεύει τη κατάσταση όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν τον ΠΟΑ.  Καταφέραμε να αντιδράσουμε και να ισοφαρίσουμε παρά το ότι ο ΠΟΑ είχε ευκαιρίες να κάνει το 0-2. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε αλλαγή στην αλλαγή του Ανδρεαδάκη. Ρίσκαρα να τον βάλω γιατί πιστεύω πολύ στην εμπειρία του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι και δεν είχαμε την πολυτέλεια να διαχειριστούμε μια τρίτη αλλαγή. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 1-2 ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα να αντιδράσουμε.»
Για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο της Τρίγλια δήλωσε «Η Τριγλία είναι ένας αντίπαλος σαν όλους τους άλλους. Την Τριγλία όσο και αν είμαστε αντίπαλοι δεν μπορώ να την δω σαν αντίπαλο είμαστε δύο ομάδες της ίδιας πόλης. Είναι ένα παιχνίδι στη σειρά έτσι κι αλλιώς θα παίζαμε αντίπαλοι είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.»
Βασίλης Κρασανάκης , προπονητής Ατσαλένιου » Ερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη που μας «έκλεψε» τη νίκη και έπρεπε να διεκδικήσουμε αυτούς τους βαθμούς εκτός έδρας. Η Θύελλα είναι μια ομάδα όπως εμείς . Ανέβηκε φέτος στη κατηγορία έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, που έχουν παραστάσεις από Β’ Εθνική και πολλά ταλαντούχα παιδιά από ότι είδα. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι της Ραφήνας είχαμε προετοιμαστεί για το πλάνο αυτό Στο α’ ημίχρονο είναι ιδιαίτερο μέχρι να βρεις τα πατήματά σου. Λίγο προβληματιστήκαμε. και μάλιστα ενώ είχαμε προηγηθεί το πλάνο μας δεν πήγε κατ’ ευχή. Στο β ‘ ημίχρονο  ήρθε η ισοφάριση αλλά αυτό λειτούργησε θετικά και βάλαμε τη  μπάλα κάτω βάλαμε ένα ακόμη γκολ το διαχειριστήκαμε.» Αναφερόμενος στην ομάδα φαβορί της ανόδου δήλωσε ότι «Δεν μπορείς να βγάλεις φαβορί λόγω ρόστερ ή μπάτζετ αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».
Δ.Α
πηγή:www.rpn.gr