Οι κόποι της Θύελλας στη φετινή σεζόν δικαιώθηκαν και μόνο χαρούμενοι μπορεί να είναι όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας της Ραφήνας για την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική.
Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Πνεύμα» ο πρόεδρος των «λιγνιτωρύχων» Σπύρος Λουκάτος.
Αν και φειδωλός στα λόγια, ξεκαθάρισε ότι στο τελευταίο ματς της χρονιάς η ομάδα του δεν θα είναι αδιάφορη, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της φετινής σεζόν.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Σίγουρα η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη, αφού καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής.
Τώρα μας απομένει ένα ακόμη ματς, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα υπόλοιπα ως τώρα. Για εμάς έχει σημασία ότι πετύχαμε τον στόχο μας και τίποτε άλλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε αδιάφοροι στο φινάλε», τόνισε ο Σπύρος Λουκάτος και συνέχισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, τους παίκτες μας τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τους φιλάθλους μας κυρίως που μας στήριξαν τόσο πολύ στα τελευταία παιχνίδια, που κυριολεκτικά «έκαιγαν» γιατί θέλαμε βαθμούς, αλλά και τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ που ήταν στο πλευρό μας ειδικά το τελευταίο διάστημα».
Μπάμπης Πουλούτσης