Στην πανέμορφη Σαντορίνη βρίσκονται από το μεσημέρι οι «Λιγνιτωρύχοι», όπου αύριο στις 11:30 θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Πανθηραϊκό στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Ο coach Θ.Κολιτσιδάκης αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση δήλωσε στο irafina τα εξής:
«Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το παιχνίδι αυτό είναι οριακό για εμάς. Εάν δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς αναγνωρίζοντας πάντα ότι ο Πανθηραϊκός διαθέτει καλό σύνολο ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Εμείς ωστόσο πρέπει να παλέψουμε όπως έχουμε κάνει σε όλα τα ματς και αυτό θα κάνουμε και στον αγώνα της Κυριακής.»
Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στις 11:30 ο κ.Κολιτσιδάκης είπε:
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για εμένα και για τα παιδιά. Σίγουρα θα υπάρχει μια κούραση γιατί το ταξίδι είναι αρκετά μεγάλο αλλά όλα αυτά είναι δευτερεύοντα και το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα ματς ουσιώδες.
Θα πρέπει να μπούμε με θετική σκέψη ώστε το μυαλό μας να είναι καθαρό και να έχουμε ως στόχο το πως θα πάρουμε τη νίκη και τους βαθμούς από αυτό το ματς.»
Στην αποστολή εκτός των τραυματιών Βαζέχα και Ασημάκη βρίσκονται οι Πάντος, Κατσιούλης, Ντόσκας, Ανδρεαδάκης, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Αράπης, Μαστρογιαννούδης, Χαρακτίδης, Μπότης, Ζέκιο, Γκίκας, Γεωργιάδης, Γεροκωνσταντής, Δημητρίου.
Καλή επιτυχία!!!