Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Στο 0-0 έμειναν Θύελλα & Ασπρόπυργος

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Θύελλα και Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Οι «Λιγνιτωρύχοι» με εμφανή τα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων και χάνοντας πλήθος μονομαχιών στον χώρο της μεσαίας γραμμής έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να απειλήσουν συχνά την εστία του Πάντου.

Στο 10′ ο Ζωγράφος είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, με τον Πάντο σε ετοιμότητα να διώχνει σε κόρνερ.

Για την Θύελλα οι Ντόσκας και Δημητρίου είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν στο 35′ και 79′ αντίστοιχα σταμάτησαν αμφότερα στα δοκάρια της εστίας του γκολκίπερ Διαμαντή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αντιπαριώτης με βοηθούς τους Γκούγκαρη και Καραθανάση.

Θύελλα Ραφήνας (Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Μανουσάκης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλλης, Σένε, Μαστρογιαννούδης, Ζέκιο.

Έπαιξαν και οι: Φύτρος, Σαντίκου, Μπότης, Καραπάνος, Μουσαζαντε, Δημητρίου, Μπουντάκης Κ. Μπουντάκης Χρ., Γεωργούλιας, Παπατσαράκης, Χρυσίνας, Καράσι, Χρήστου, Φουντοραδάκης, Μπήλιος, Κατσέλης, Σουλτανίδης, Βεντούρης, Τόγιας

Ασπρόπυργος (Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Νικολάου, Στρατάκης, Σιδηρόπουλος, Κατσίκης, Μάγγος, Ζωγράφος, Μπεχλής, Χαϊκάλης

Έπαιξαν και οι: Παναγόπουλος, Σταγάκης, Πολύζος, Μουζάκης, Πετσίτης, Νάκας, Καλογρίδης, Λάλας, Κουσίδης, Λώλος.

 

 

Leave a Reply