Ρομαντικός θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο χθεσινός τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στην Θύελλα και την Μαρκό, καθώς υπό το ημίφως των προβολέων του Δημοτικού σταδίου Σπάτων, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων εκτός από την υπερπροσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα είχαν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της ορατότητας.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούσαν εντός του αγωνιστικού χώρου και κατά πόσο αυτές δυσχέραιναν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω  ότι ως θεατής υπήρξαν πολλές φορές που κυριολεκτικά… έχασα την μπάλα.

Δεν με λες και «αετό» στην όραση, αλλά νομίζω ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.

Ίσως να είχε ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα, αν οι κατά τα άλλα άψογοι διοργανωτές είχαν μεταθέσει την ώρα έναρξης νωρίτερα.

Τελειώνοντας θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω και την ανθρώπινη πλευρά του τελικού, με τους «Λιγνιτωρύχους» να δίνουν όρκο νίκης μπροστά από τις φωτογραφίες των αειμνήστων Γιώργου Λουκάτου και Βαγγέλη Μήτση, αλλά και την πρωτοβουλία-παρότρυνση του κ. Θανάση Λάμπρου προέδρου της Μαρκό, δύο εκ των ποδοσφαιριστών του να αποθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο.

Θερμά συγχαρητήρια!