Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Την Δευτέρα 31/7 η πρώτη προπόνηση των «Λιγνιτωρύχων»

    Το Δ.Σ. του συλλόγου , ανακοινώνει και προσκαλεί τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας στην πρώτη συγκέντρωση (στις 17:30 προσέλευση των αθλητών), τον καθιερωμένο αγιασμό στις 18:30 και προπόνηση αμέσως μετά τον αγιασμό για την τρέχουσα περίοδο 2017-8, που θα γίνει την Δευτέρα 31/7/2017 στο Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος».

Στην πρώτη προπόνηση θα παραβρεθούν οι νεοαποκτηθέντες Σωτηρόπουλος Σταύρος (αμυντικός) και Σένε Άντι (επιθετικός), οι οποίοι αγωνίζονταν στην Μάχη Μαραθώνα, στους οποίους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά μαζί μας, με υγεία.

Επίσης ο περσινός βασικός κορμός ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα μας (ευχαριστούμε τους αθλητές μας για την επιθυμία τους να είναι μαζί μας, παρά τις πολύ δελεαστικές προτάσεις που είχαν) και συγκεκριμένα τους Ασημάκη Λευτέρη,  Γεραγωτέλλη Παναγιώτη,  Γεροκωνσταντή Θανάση,  Δημητρίου Κώστα,  Ζέκιο Μέλβιν,  Μπότη Γιώργο, Ντόσκα Μανώλη,  Βεντούρη Θάνο,  Ράσα Φιόρντι και Σαντίκου Άγγελο (επανέρχονται από τον δανεισμό τους στην Αρτέμιδα),  Φύτρο Δημήτρη, τους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας που έχουν στα πόδια τους το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Παπαδόπουλο Λευτέρη (επανήλθε ως ελεύθερος από Α.Ε.Λ.), Αράπη Γιώργο,  Πάντο Γιώργο,  Κατσικάτσο Νίκο, Μαστρογιαννούδη Γιάννη,  Μπουντάκη Κώστα και τους «αρχηγούς μας» Χαρακτίδη Αλέξανδρο και Μανουσάκη Βαγγέλη.

Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας, από την ομάδα Νέων όλοι οι γεννηθέντες του 2000 και κάποιοι γεννηθέντες του 2001, αφού ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας μας είναι η καθιέρωση παιδιών από τα σπλάχνα του συλλόγου μας.

Οι αθλητές μας θα έχουν την καθοδήγηση του προπονητή μας Ηλιόπουλου Σταύρου , του νέου μας γυμναστή Αργυρίου Αντώνη , του προπονητή τερματοφυλάκων Μανιού Μανώλη, του φυσιοθεραπευτή Αηδόνη Χρήστου και την επιμέλεια των φροντιστών μας Πάντζου Βασίλη και Μίχο Χρήστο.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Leave a Reply