Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη των Γ. Λουκάτου και Ε. Μήτση!

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του επιτίμου Προέδρου της ομάδας του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας Γιώργου Λουκάτου και του Αντιπροέδρου Ευάγγελου Μήτση , που έφυγαν τόσο νωρίς απο κοντά μας διοργάνωσε η ομάδα της Διασταύρωσης . Για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του τουρνουά μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ο.»Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας, Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας και Αήττητου Σπάτων θα διαβάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ σε άλλη ανάρτηση . Σε αυτή την ανάρτηση θα ανφερθούμε στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη των Γ. Λουκάτου και Ε.Μήτση και στην οποια τιμήθηκαν οι οικογένειές τους.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος , ο οποίος εκ μέρους του προέδρου και του Δ.Σ της ομάδας της Διασταύρωσης καλοσώρισε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και ανέφερε την πορεία των δύο ανδρών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας δεν θα ήταν δυνατόν να αναφερθεί η επιτυχημένη πορεία τους και η μεγάλη τους προσφορά , αλλά κάποια σημαντικά στοιχεία.

«Ο Γ. Λουκάτος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όπως όλοι οι Έλληνες εκείνη την εποχή, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί και να διακριθεί στο ποδόσφαιρο, ξεκινώντας απο τον Εθνικό Πετραλώνων , συνεχίζοντας στην Α.Ε Καραβά καταλήγοντας στο Φωστήρα. Ως διοικητικός παράγοντας , στο χώρο του ποδοσφαίρου, επι μια τριετία συμμετείχε στο Δ.Στου Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας ,ενω στη συνέχεια με τη Θύελλα Ραφήνας, είχε τη χαρά να συνδέσει το ονμά του με την άνοδο της ομάδας σε εθνική κατηγορία. Δυστυχώς ο επίτιμος πρόεδρος έφυγε ξαφνικά πριν απο ένα περίπου χρόνο, άφησε πίσω του όμως μια εξαιρετική οικογένεια και τα παιδιά του Σπύρο και Μιχάλη να βαδίζουν στα χνάρια του και πιστεύουμε ότι ο  κύριος Γιώργος που μας βλέπει αποψηλά σήμερα να νοιώθει ικανοποιημένος που όλοι εμείς δεν τον ξεχάσαμε» ανέφερε ο Κ. Μαϊόπουλος για να συνεχίσει με τον Ευάγγελο Μήτση. «Πάμε ρε Θυελλάρα» ήταν, το σύνθημα που ακουγόταν απο μια χαρακτηριστική φωνή απο την εξέδρα του γηπέδου της Ραφήνα. Ήταν ο Βαγγέλης Μήτσης, ο άνθρωπος με την ανιδιοτελή προσφορά στην ομάδα της Διασταύρωσης. Ο  Βαγγέλης Μήτσης γεννήθηκε το 1955, στην Ηλιούπολη , δέσποζε στην αμυντική γραμμή της ομάδας της γειτονιάς του ττον «Χαραυγιακό» Ηλιούπολης, με το οποίο αγωνίστηκε και το 1975 έφτασε ένα βήμα πριν απο τη Β’ Εθνική. Ο Βαγγέλης Μήτσης ήταν αντιπρόεδρος στη Θύελλα και ένας απο τους κύριους χορηγούς , ενώ ήταν επίσης και ιδρυτικό μέλος του Αετού Πικερμίου. Σήμερα τα παιδιά του, φροντίζουν με την ηθική και υλική στήριξη στην ομάδα της Θύελλας να μην τον ξεχάσουμε και να ακούγεταιο στη καρδιές όλων μας η φωνήπου λέει «Πάμε ρε Θυελλάρα»

Κατόπιν ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί απο τον π. Δήμαρχο ραφήνας Βασίλη Πιστικίδη , τον πρόεδρο της «Θύελλας» Ραφήνας Χρήστο Παπακωνσταντίνου και ττον εκπρόσωπο του Αήττητου Γιώργο ϊσσαρη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο Γ. Λουκάτο και Ε. Μήτση και στην επιτυχημένη πορεία τους σαν επαγγελματίες αλλά και σαν διοικητικοί παράγοντες.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίδοση τιμητικών πλακετών όπως παρακάτω :

Στην οικογένεια του Γιώργου Λουκάτου ( στους γιούς του αειμνήστου Προέδρου, Σπύρο και Μιχάλη και τον αδελφό του Γεράσιμο) , δόθηκαν πλακέτες , απο τους:

 • Χρήστο Παπακωνσταντίνου, πρόεδρο Α.Π.Ο. «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας.
 • Ευάγγελο Σολδάτο , αντιπρόεδρο Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας
 • Σεραφείμ Ράπτη , πρόεδρο Αήττητου Σπάτων
 • Αρη Μπουράνη, μέλος του ΔΣ του Αετού Πικερμίου

Στην οικογένεια του Ευαγγέλου Μήτση , δόθηκαν πλακέτες απο τους :

 • Χρήστο Ταγλιόγλου, μέλος του ΔΣτου Α.Π.Ο. «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας
 • Λευτέρη Βρετζάκη, αντιπρόεδρο του Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας
 • Γιώργο Ίσσαρη, μέλος του Δ.Σ του Αήττητου Σπάτων
 • Άρη Μπουράνη , μέλος του ΔΣ του Αετού Πικερμίου.

Σε ανάμνηση του σημερινού τουρνουά

 • Ο π. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης , επέδωσε τιμητικό κύπελλο στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων
 • Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, επέδωσε κύπελλο στην ομάδα του Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας
 • Ο Δημ. Σύμβουλος Ηλίας Μικρόπουλος, επέδωσε κύπελλο στην ομάδα του Α.Π.Ο «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας
 • και ο αντιπρόεδρος της «Θύελλας» Ραφήνας, Σπύρος Λουκάτος, επέδωσε αναμνηστικές πλακέτες στο διαιτητή των σημερινών αγώνων του τουρνουά Αντώνη Βλάχο και τους Βοηθούς του Δημήτρη Σπίθα και Μιχάλη Βουδούρη.
 • Μετά το τέλος των βραβεύσεων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ

πηγή:www.rpn.gr

Leave a Reply