Η Θύελλα Ραφήνας απέδειξε ότι μπορεί να διασκεδάσει και «εκτός έδρας» μιας και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο εστιατόριο «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ» στα Σπάτα.
Οι Λιγνιτωρύχοι συναντήθηκαν όλοι μαζί εκτός αγωνιστικών χώρων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Διοίκησης της Ομάδας.

Επί της υποδοχής ήταν ο Γενικός Αρχηγός των «πρασίνων» Χρήστος Μυτιληναίος, όπως και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μυτιληναίος, ενώ ο Πρόεδρος της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος χαιρετούσε έναν έναν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Παρών ήταν και οι Αντιπρόεδροι Μπάμπης Μπήλιος και Αντώνης Παπακωνσταντίνου, ο νέος προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο βοηθός του στον πάγκο Θοδωρής Βιάδης, ο φροντιστής Βασίλης Πάντζος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ομάδας όπως και από την επιτροπή των Ακαδημιών.
Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους της εκδήλωση γεμίζοντας την αίθουσα, τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, τον πρ. Δήμαρχο και νυν Γενικό Γραμματέα Βασίλη Πιστικίδη, τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Καλφαντή και από την ΕΠΣΑΝΑ τον κ. Γ. Πέππα και έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνούς.
Ο κ. Μπουρνούς στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους μεγάλους απόντες της βραδιάς, τον Γιώργο Λουκάτο, τον Βαγγέλη Μήτση και τον Σπύρο Σκόρδα. Τόνισε την σημαντική προσφορά του Συλλόγου στον αθλητισμό αλλά και ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα του.
Μετά τις ομιλίες ακολούθησε γλέντι και χορός, όπως και  λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση της ομάδας.
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του Μάκη Κελέκη ΕΔΩ
πηγή:www.irafina.gr