Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πέτρος Τσιγκούλης για την παρουσία της Θύελλας στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου με τη συμπλήρωση του ενός τρίτου της σεζόν.
Ο έμπειρος τεχνικός τοποθέτησε, μιλώντας στο pamebala.gr, θετικό πρόσημο δίπλα στο διάστημα των 80 ημερών που έχουν περάσει από την πρεμιέρα, υπογραμμίζοντας πάντως πως οι βαθμοί θα μπορούσαν να είναι λίγο περισσότεροι.
«Νομίζω ότι το πρόσημο της παρουσίας μας μέχρι τώρα είναι θετικό. Η εντύπωση που έχουμε αποκομίσει είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς από κάποια παιχνίδια. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση εκείνο με τον Ιωνικό που το σκορ της ήττας ήταν καθαρό, έχουμε δείξει καλό πρόσωπο» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε, εστιάζοντας στο ματς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (0-0):
«Θεωρώ πολύ χρήσιμο το ισόπαλο αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολη ομάδα η ΙΝΚΑ. Άλλωστε, όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου, πιο κοντά στη νίκη έφτασε ο αντίπαλος, επομένως δεν μπορούμε να μην νιώθουμε ευχαριστημένοι».
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Ραφήνας υποδέχεται τον Εθνικό, με τον Πέτρο Τσιγκούλη να πλέκει το εγκώμιο των Πειραιωτών, αλλά και του Θύμιου Γεωργούλη για τη δουλειά που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.
«Έχω πολύ καλή εικόνα για τον Εθνικό, είναι πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους καλούς έμπειρους. Έχει φτιάξει μία πολύ αξιόλογη ομάδα ο Θύμιος Γεωργούλης. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων θα έχουν ασφαλώς μεγαλύτερη αξία. Θέλουμε λίγο παραπάνω τη νίκη για να μπορέσουμε να μείνουμε μακριά από τις τελευταίες θέσεις» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πράσινων.
πηγή:www.irafina.gr