Πάθος, ένταση, πολλά λάθη και αρκετές διακοπές λόγω αψιμαχιών ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ήταν τα χαρακτηριστικά του φιλικού αγώνα ανάμεσα στη Θύελλα και τη Μαρκό, που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1, το απόγευμα της Πέμπτης στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας.

Το αποτέλεσμα ως έναν βαθμό αδικεί τους γηπεδούχους, αφού ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα αιφνιδίασε τους «Λιγνιτωρύχους» αφού κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ μόλις στο 6’ λεπτό, όταν μετά από λάθος της άμυνας της Θύελλας, ο Σαντριάς έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Κατσικάτσο και να κάνει το 1-0.

Η Μαρκό είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα στο 8’ λεπτό και από εκεί και πέρα η Θύελλα ήταν εκείνη που πήρε τον έλεγχο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 13΄λεπτό με κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Κύρκος σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα η Θύελλα μη μπορώντας να διασπάσει την άμυνα της Μαρκό απείλησε με σουτ του Μαστρογιαννούδη στο 15’ λεπτό, του Χαρακτίδη στο 17’ λεπτό, του Δημητρίου στο 23’ λεπτό και του Φύτρου στο 31’ λεπτό, ενώ σημειώθηκαν πολλές διακοπές λόγω αψιμαχιών μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 52’ λεπτό από κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 74’ λεπτό μετά από πολύ καλό συνδυασμό των Παπαδόπουλο , Ζέκιο και Μπότη, με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά και να κάνει το 1-1.

Η μοναδική φορά που η Μαρκό απείλησε στο δεύτερο μέρος ήταν στο 79’ λεπτό με τον Παππά.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη, αλλά ο Μπότης στο 80’ λεπτό σημάδεψε σε σουτ που επιχείρησε το κάθετο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά αγωνίστηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα της Θύελλας, ο Σένε και ο Σωτηριάδης, ενώ ο Ηλιόπουλος δοκίμασε γι ακόμη μία φορά πολλούς από τους μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του.

Θύελλα Ραφήνας (Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Μανουσάκης, Ντόσκας, Δημητρίου, Μαστρογιαννούδης, Μπουντάκης, Χαρακτίδης, Ζέκιο

Έπαιξαν και οι: Γεραγωτέλλης, Σωτηριάδης, Μπότης, Μουσαζαντε, Παπατσαράκης, Σαντίκου, Καραπάνος, Χρυσίνας, Καράσι, Γεωργούλιας, Κατσέλης, Βεντούρης, Φουρναδάκης, Μπήλιος, Τόγιας, Γεωργούλιας, Πάντος, Μπουντάκης Χρ., Αθανασίου, Κεφαλωνίτης.

Για την ομάδα της Μαρκό αγωνίστηκαν οι: Κύρκος, Σθδέρης, Πλύτσης, Ρέντζης, Δημογιάννης, Κορονιάς, Σαντρίας, Παππάς, Γκρημέκης, Πολυμενάκος, Γκαβασιάδης, Μασκλαβάνος, Κακαγιάς, Μερκούρης, Δημητακόπουλος, Ταρίκ, Οργκες, Βιλανάκης

πηγή:www.irafina.gr