Χωρίς την παρουσία των Φαμπίνιο, Ραπτάκη, Πλουσή αλλά και Κούρτι θα ταξιδέψει για το παιχνίδι κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, ο Ερμής Ζωνιανών στο πλαίσιο της 16ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (24/02) με τον τεχνικό του Ερμή Γιώργο Πετράκη να μην υπολογίζει πάνω στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές οι οποίοι και τέθηκαν νοκ άουτ, με τους δύο πρώτους να εκτίουν τις τιμωρίες τους ενώ οι Πλουσής και Κούρτι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Αποκούμπι για τον ικανό τεχνικό αποτελεί η επιστροφή του Πασιαλή ο οποίος ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας. Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου,  Μάνος Ρουσσάκης ο οποίος σίγουρα θα αποτελέσει μια ακόμα αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Γιώργου Πετράκη.
Αναλυτικά η 18μελής αποστολή:  Κόλλιας, Ανδρεαδάκης, Ανυφαντακης, Γεμιστος, Γιακουμάκης, Κοζυράκης, Ταβλαδωράκης, Ρουσάκης, Πλουσής Δ.,Ρουμπάκης, Λαδιανός, Πουλάκης, Σκουτέλης, Ρόβας, Τοπούζης, Χατζηβασίλης, Πασιαλής, , Καραγκιόζι.
πηγή:www.grandsport.gr