Με το βλέμμα πάντα ψηλά έγινε χθες το βράδυ στα γραφεία της Θύελλας έγινε η συνέντευξη τύπου, του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου, στη μνήμη των «αγαπημένων φίλων» Γιώργου Λουκάτου και Βαγγέλη Μήτση.

Ως γνωστόν το Δ.Σ. της Θύελλας, διοργανώνει από φέτος ετήσιο τουρνουά προς τιμή των αείμνηστων Ανθρώπων του συλλόγου, Γιώργου Λουκάτου (επίτιμου προέδρου και μεγάλου χορηγού) και Βαγγέλη Μήτση (αντιπροέδρου και χορηγού).

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 23/9/2017 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας «Παν.Σκούφος».

Την συμμετοχή στο τουρνουά αποδέχτηκαν η Τριγλία Ραφήνας και το γειτονικό σωματείο του Αήττητου, που θα είναι και οι εκπρόσωποι της Ανατολικής Αττικής στο προσεχές πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε πρώτα τους παρευρισκόμενους και τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, μίλησε για την πορεία της ομάδος κι έκανε ένα φλας μπακ στην πολύτιμη και σημαντική παρουσία του Γ. Λουκάτου και του Βαγγ. Μήτση, στις επιτυχίες των Λιγνιτωρύχων ειδικά στα τελευταία χρόνια όπου ήρθαν οι τίτλοι και οι μεγάλες διακρίσεις.

Τόνισε πως και οι δύο ήταν δύο σημαντικοί επιχειρηματίες που συνέβαλαν τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στη Γ΄Εθνική και επισήμανε πως ο Γ. Λουκάτος πριν «φύγει» από τη ζωή πρόλαβε και είδε Πρόεδρο τον γιο του Σπύρο.

Κλείνοντας είπε πως: «Ως ελάχιστο φόρο τιμής, διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά με σκοπό να γίνεται κάθε χρόνο».

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο Δήμαρχος Βαγγέλης Μπορνούς και ο Πρόεδρος της Τριγλίας και Αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης (δείτε άλλα ρεπορτάζ), ενώ ο Γενικός Γραμματέας του Αήττητου Δημήτρης Μητρογιάννης ανέφερε πως:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η συμμετοχή μας σ΄αυτό το τουρνουά, αν λάβετε δε υπόψη σας ότι ανατρέψαμε τον προγραμματισμό μας για να είμαστε παρόντες το Σάββατο στο γήπεδο καταλαβαίνετε πόσο πολύ θέλαμε να είμαστε σ΄αυτούς τους αγώνες. Είναι καλό να γίνονται τέτοιες πρωτοβουλίες για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας του τουρνουά, της POLIECO HELLAS ΑΕΒΕ (Βιομηχανία Πλαστικών Σωλήνων), μίλησε ο κ. Στάμος Μίχος, ο οποίος είπε πως: «Η εταιρεία στηρίζει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο τιμώνται δύο σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού και του τόπου», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εταιρεία που εκπροσωπεί δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτήν.

Τέλος ο Χρήστος Μυτιληναίος ανέλυσε πως θα διεξαχθεί το τουρνουά (ώρες, πρόγραμμα), είπε ότι κάθε αγώνας θα είναι διάρκειας 30 λεπτών, επισήμανε πως ο σκοπός αυτού του τουρνουά είναι να μείνει μια ζωή.

Ξεκαθάρισε δε, πως από δω και πέρα το χρώμα που θα κυριαρχεί περισσότερο στις εμφανίσεις της ομάδας είναι το μαύρο, θυμίζοντας κατ΄αυτόν τρόπο σε όλους το πένθος της ομάδας για αυτούς τους δύο σημαντικούς παράγοντες.

Στη συνέντευξη τύπου εκτός από τους προαναφερόμενους το «παρών» έδωσαν ο Μπάμπης Μπήλιος από την Θύελλα και από την Τριγλία ο Κώστας Κοζής και ο Βαγγέλης Σολδάτος, στην πρώτη του επανεμφάνιση ως διοικητικός παράγοντας της Τριγλίας, στη θέση του αντιπροέδρου, ενώ σύντομο πέρασμα έκανε και ο Σπύρος Λιβαθηνός.

Το Πρόγραμμα Αγώνων του Τουρνουά έχει ως εξής:

(Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου)

17.00-17.45 Θύελλα-Αήττητος
17.45-18.30 Τριγλία-Αήττητος
18.30-18.45 Τελετουργικό – Απονομές
19.00-19.45 Θύελλα-Τριγλία

πηγή:www.irafina.gr