Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

8 Νοεμβρίου. Αρχαγγέλων Μιχαήλ & Γαβριήλ. Χρόνια πολλά!

Στις 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας γιορτάζει τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουρανίων Αγγελικών Ταγμάτων.

Επειδή το έργο τους είναι να προστατεύουν τους ανθρώπους, να πολεμούν και να μάχονται τους κακούς δαίμονες, κατακτώντας έτσι τους Ουρανούς, η Πολεμική μας αεροπορία τους έχει ανακηρύξει Προστάτες της και γιορτάζει την ίδια μέρα,  προστάτης της οποίας είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, καθώς ο Μιχαήλ είναι ο πιο ένδοξος και λαμπρός ταξιάρχης των ασωμάτων Δυνάμεων.

Χρόνια πολλά σε όλους τους αθλητές μας, στους γονείς και φίλους.

Κάναμε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τους εορτάζοντες, σίγουρα κάποιους ξεχάσαμε…

Χρόνια πολλά με υγεία στους αθλητές της ομάδας:  Άγγελος Σαντίκου, Μιχάλης Αγγελακόπουλος, Άγγελος Αηδόνης, Άγγελος Σελιώτης, Άγγελος Χότζα, Άγγελος Μυτιληναίος, Μιχάλης Κεχαγιάς, Άγγελος Παπαδημητρίου, Άγγελος Χαμπέρι, Μιχάλης Δούσης και διπλές ευχές στον Άγγελο-Μιχαήλ Αντενούτσι.

Στους παλιούς αθλητές μας Μιχάλη Φυτιλή και Μιχάλη Κουκουράκη, στο μέλος του Δ.Σ. Μιχάλη Λουκάτο, στους γονείς Μιχάλη Φανιουδάκη. Μιχάλη Δαγκλή, Αγγελική Τσούτη, Στράτο Βουγλάνη,  Σταματία Πτωχού και στους φίλους της συμπολίτισσας Τριγλίας Μιχάλη Κομνηνό και Άγγελο Κονταρίνη.

Προκαταβολικά να ευχηθούμε και για αύριο στον έναν και μοναδικό (κυριολεκτικά, αφού δεν υπάρχει άλλος) γραμματέα της ομάδας μας Νεκτάριο Κουκουράκη χρόνια πολλά.

Χρόνια πολλά με υγεία! Να είμαστε όλοι καλά!

 

Leave a Reply