Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Φιλικός αγώνας Θύελλα-Αιγάλεω 1-3

Το Αιγάλεω ήταν ο νικητής της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης, αφού επικράτησε με 1-3 της Θύελλας στην Ραφήνα, σε ένα παιχνίδι που … αμφιβάλλω αν τελικά οι δύο προπονητές κατάφεραν να καταλήξουν σε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αφού η απίστευτη ένταση μονοπώλησε το ενδιαφέρον και όχι ότι συνέβη εντός των αγωνιστικών γραμμών όπως προφανώς θα έπρεπε.

Στο 17’ το Αιγάλεω είχε την πρώτη καλή ευκαιρία αλλά το σουτ του Θεοχάρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πάντου.

Στο 21’ ο Δημητρίου πλάσαρε τον Γιώρα δίνοντας προβάδισμα στους «Λιγνιτωρύχους».

Στο 39’ ο ρέφερι Ρεντίφης σφύριξε την λήξη του Α’ ημιχρόνου στέλνοντας πρόωρα τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ ο Φύτρος σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα με το χέρι και ο Βέρμπης από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο  coach της Θύελλας Σταύρος Ηλιόπουλος, προς μεγάλη έκπληξη όλων αντικατέστησε σχεδόν όλη την ομάδα αφού πραγματοποίησε ταυτόχρονα δέκα αλλαγές.

Στο 74’ ο Άντι Ζάχι με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στο Αιγάλεω με 1-2 και στο 82’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου ρέφερι Νίκου Ντοσίδη.

Ευχόμαστε στην ομάδα του  Αιγάλεω καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή επιτυχία στον 7ο όμιλο.

Το Αιγάλεω ευχαρίστησε την Θύελλα Ραφήνας για την φιλοξενία αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο Αιγάλεω εκφράζει τα θερμά ευχαριστήρια προς το πρόεδρο και το Δ.Σ. της Θύελλας Ραφήνας για την άψογη φιλοξενία που παρέθεσαν στην αποστολή της ομάδας μας. Νιώθουμε πως αποκτήσαμε νέους φίλους και επιφυλασσόμαστε για την ανταπόδοση της φιλοξενίας στο Αιγάλεω στο μέλλον».

Θύελλα Ραφήνας:(Ηλιόπουλος) Πάντος, Φύτρος, Παπαδόπουλος Λ., Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μαραθιανός, Δημητρίου, Μπουντάκης Κ., Παπαδόπουλος Β., Σαντίκου, Μαστρογιαννούδης, Κατσικάτσος, Μαργέτης, Μέξης, Μαρούλης, Χρυσίνας, Μπουντάκης Χ., Σένε, Καραπάνος.

Αιγάλεω:(Βασιλειάδης) Γιώρας, Τσαφταρίδης, Ζουμπουλάκης, Παπαζαχαρίας, Παπανικόλας, Μαρής, Ντάγκρας, Μπελέρης, Βέρμπης, Ραχήμ, Μαγκάκης, Γκλώτσος, Όγκμποε, Άντι, Πουρίκης, Θεοχάρης, Μπατής, Δαμούρας.

 

Leave a Reply