Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(Κ-16) Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας 2-0

Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με την βροχή και το κρύο να είναι αισθητά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-16 Θύελλας και Τριγλίας δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα, αντιθέτως προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και κατά γενική ομολογία τα κατάφεραν.

Αρκετές οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με το πάθος και την δύναμη να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης πάντα στα πλαίσια του επιτρεπτού.

Το σκορ άνοιξε για τους  «Λιγνιτωρύχους» στο 25′ ο Κανελλόπουλος με ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ και δύο μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, ο Αντωνιάδης (πάει … η σύνταξη του παππού) με γυριστή κεφαλιά μετά από φάουλ του Κατσάμπουλα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το τελικό σφύριγμα του Δημήτρη Γκούγκαρη  βρήκε αμφότερους του αντιπάλους αγκαλιασμένους, αφού τα λεπτά μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης δεν θα μπορέσουν ποτέ, να μπουν ανάμεσα σε φιλίες χρόνων.

Δυναμική και η παρουσία των γονέων που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες, για να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών.

 

Θύελλα Ραφήνας: Αγγελής, Νικολόπουλος, Ανδρίκος, Αντωνιάδης, Παπανίκος, Μενδρινός, Λάσπας, Κανελλόπουλος, Διαγγελάκης, Κατσάμπουλας, Παπαδόπουλος, Πάντζος, Σελλιώτης, Νασσάρ, Τσαλιαγκός, Μυτιληναίος, Σακελλαρόπουλος, Δουδουνής.

Τριγλία Ραφήνας: Καραγιάννης, Στάθης, Πικουλίδης, Μαρίνης, Κυριακόπουλος, Σταυρίδης, Σταμπέλος, Παπαδάκης, Κανταρτζής, Μπατουδάκης, Κούρκουλας, Τράλο, Νικολάου, Nazeraj, Ζησάκης, Τσίνας, Κουνάδης, Πανώριος.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Leave a Reply