Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(Κ-18) Θύελλα Ραφήνας-Παλληνιακός 1-2

Μόνο σε θαύμα μπορούν να ελπίζουν πλέον οι «Λιγνιτωρύχοι» για πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού ο Παλληνιακός με το 1-2 μέσα στη Ραφήνα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην αναμέτρηση του Σαββάτου, για την προτελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Κ-18.

Σε ένα παιχνίδι με κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη και το πάθος οι δύο μονομάχοι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Στο 24′ ο Παλληνιακός άνοιξε το σκορ με τον Παξιμάδη, που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Γεραμάνη συνεπεία και του πολύ δυνατού αέρα.

Στο 56′ ο Αναστασίου μπήκε στην περιοχή του Παλληνιακού, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του γκολκίπερ Τζεμπελίκου και προ κενής εστίας έφερε το παιχνίδι στα ίσα βάζοντας σε τροχιά πρόκρισης τους «Λιγνιτωρύχους».

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Παλληνιακός εκτέλεσε corner, ο Καλούδης πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά σφράγισε την νίκη και πιθανότατα την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού την τελευταία αγωνιστική η νίκη της Θύελλας στον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό και ταυτόχρονα η απώλεια βαθμών της Παλλήνης από τον ουραγό Ολυμπιακό Βάρης, αποτελεί μάλλον σενάριο… επιστημονικής φαντασίας.

Ποτέ βέβαια στο ποδόσφαιρο μη λες ποτέ!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους.

Θύελλα Ραφήνας:Γεραμάνης Δ., Αγγελακόπουλος(72′ Σαμάρκος), Pjetri, Ασπρογέρακας, Κοζανίδης, Τσάκωνας, Παναγιώτου, Γεωργούλιας, Τσάκκος(46′ Αναστασίου, 89′ Θεοχάρης), Χρήστου, Γεραμάνης Ν.

(Αναπλ.:Κοντογιάννης, Κορνήλιος, Χριστόπουλος, Μπαμπαλής)

Παλληνιακός:Τζεμπελίκος, Λάιος, Καμπουρίδης, Παξιμάδης, Αρβανιτάκης(82′ Λέκκας), Ρίζος, Θεοχάρης(71′ Καλούδης), Σάλτος, Αρίδας, Κούκουρας(82′ Καραμπιέτ Σ.), Αημακόπουλος(62′ Καραμπιέτ Χ.).

(Αναπλ.:Σφακιανάκης, Σταμούλης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Πανούτσος, με βοηθούς τους Νίκα και Πυκνή.

Leave a Reply