Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

(K-14) Θύελλα Ραφήνας-Παλληνιακός 3-0

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Κ-14 των «Λιγνιτωρύχων»επικράτησε με 3-0 του Παλληνιακού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν  πιο δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο η Θύελλα ήταν αυτή που κατάφερε κόντρα στην ροή του αγώνα να ανοίξει το σκορ με τον Κατράνη στο 29’.

Στο Β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με τους ποδοσφαιριστέςτου Άρη Κίτσου να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα με τον Φράγκο στο 62’ και τον Σταματόπουλο στο 67’ για το τελικό 3-0.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Θύελλα Ραφήνας: Κορασίδης, Παπαδημητρίου Α., Ιωάννου, Κιοπεκτζόγλου,Καρβουνιάρης Σ., Βρέττας, Βουγλάνης, Καρβουνιάρης Π., Σταματόπουλος,Παπαδημητρίου Δ., Κεχαγιάς, Ηλιόπουλος, Μπίκας, Κατράνης, Ενωτιάδης, Καβαλάρης,Φράγκος.

Παλληνιακός:Μαυρομάτης, Ζαγαλίκης, Αρβανίτης, Τριανταφύλλου,Παπαχρήστος Γ., Βουτσαράς, Λυκοβίτης, Κεφαλάς, Μπίμπας, Σωτηρόπουλος, Κυριακού,Τσακιρόπουλος, Βιτζηλαίος, Παπαχρήστος Δ., Αλεξόπουλος, Χαρίσης, Θεοφιλόπουλος, Κασσελάς.

Leave a Reply