Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Κύριε Ρούτση κρεμάστε την σφυρίχτρα σας. Είστε επικίνδυνος.

Για πρώτη φορά στα χρόνια που η Θύελλα Ραφήνας βρίσκεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, βρέθηκε άνθρωπος που μας ανάγκασε κόντρα στα πιστεύω μας και τις απόψεις μας να μπούμε στην διαδικασία να εκδώσουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Είχε δίκιο η Κ.Ε.Δ. που τον είχε εκτός αγωνιστικής δράσης αρκετό καιρό. Αποδείχθηκε ότι είναι αρκετά επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο.

Κατάφερε να μας κάνει να χάσουμε.  Να επιστρέφει η αποστολή μας με τρεις τραυματισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ απέβαλε από τον πάγκο μας όποιον τόλμησε να διαμαρτυρηθεί και να τον στείλει στην εξέδρα, την ίδια στιγμή που πέριξ του χώρου των αποδυτηρίων βρισκόντουσαν τουλάχιστον 20 άτομα που δεν είχαν κανέναν λόγο να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο.

Κύριε Ρούτση είναι καλό να κρεμάσετε την σφυρίχτρα σας και να μας αφήσετε ήσυχους να ασχοληθούμε με το άθλημα που λατρεύουμε.

Χρειάζεστε επειγόντως οφθαλμίατρο όταν μπροστά στα μάτια σας 17 ετών ποδοσφαιριστής μας γκρεμίζεται με λαβή τύπου ελληνορωμαϊκής πάλης και όχι μόνο δεν καταλογίζεται την παράβαση ως οφείλατε, αλλά λίγο έλειψε να δώσετε και συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την αρτιότητα της λαβής.

Ζητάμε για πρώτη φορά την προστασία των αρμοδίων οργάνων έτσι ώστε να μην επιτρέπεται σε τέτοιους διαιτητές να διευθύνουν αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Leave a Reply