Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Πάλεψε μέχρι το τέλος η Θύελλα στο Αίγιο. Παναιγιάλειος-Θύελλα 2-1.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Αιγιώτες (μαζί με το Κύπελλο), δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Ραφηνιώτες, ενώ αμφότερες ομάδες έχουν πλέον 6 βαθμούς.

Ο Παναιγιάλειος κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του στο πρώτο 45λεπτο, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Σκούτας, στο 38’, ενώ ο Φουρτάδο, στο 43’ διπλασίασε τα τέρματα των «μελανόλευκων».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα ανέβασε ρυθμό, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 60΄, με το Ζέκιο.

Η Θύελλα Ραφήνας πίστεψε σε κάτι καλύτερο μετά τη μείωση του σκορ σε 1-2, απείλησε σε ένα – δύο περιπτώσεις για το 2-2. Είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σουλτανίδη στο 91΄, όταν ο Παναιγιάλειος είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 88ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπακατσέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα.

ΦΙΛΜ:

38΄ Γκολ με τον Σκούτα στο 38΄, ύστερα από σέντρα του Γραμματίκα και διαγώνιο πλασέ του σκόρερ.

43΄ Γκολ 2-0 ο Φουρτάδο με πλασέ, ύστερα από φάουλ του Μητρόπουλου και σύγχυση στην εστία της Θύελλας.

60΄ Γκολ 1-2 ο Ζέκιο με σουτ εκτός περιοχής, ύστερα από την πάσα του Μπουτάκη.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος: Ντούνης, Γραμματίκας (54΄ Μπακατσέλος), Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Μέρο, Λούγκος, Τζανουλίνος, Σκούτας (85΄ Παπασπηλιόπουλος), Φουρτάδο, Κούντικ (54΄ Καλούδης), Μητρόπουλος (73΄ Κοτσόκολος)

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Φύτρος, Λ. Παπαδόπουλος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Μαργέτης (69΄ Χ. Μπουντάκης), Αράπης (46΄ Β. Παπαδόπουλος), Κ. Μπουντάκης (60΄ Μαραθιανός), Δημητρίου, Ζέκιο.

πηγή:www.patragoal.gr

Leave a Reply