Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Παρουσίαση του μεγάλου φετινού χορηγού «Polieco Hellas A.E.E.» και της επίσημης εμφάνισης του συλλόγου

Με όλες τις προβλεπόμενες επισημότητες πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου, η παρουσίαση του φετινού μεγάλου χορηγού της ομάδας «Polieco Hellas A.E.E.» εταιρεία παραγωγής σωλήνων δομημένων τοιχωμάτων και της επίσημης εμφάνισης των «Λιγνιτωρύχων».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γεν. Δ/ντης της Polieco Hellas κ.Ανδρέας Λουκέρης και οι συνεργάτες του, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ.Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου καθώς και αρκετοί φίλοι.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα τοπικά και μη μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση όπως το irafina.gr, rpn.gr, iselida.gr, stoplekto.gr και epsanastisentra.blogspot.com.

Ο πρόεδρος των «Λιγνιτωρύχων» κ.Χρήστος Παπακωνσταντίνου και ο γεν.αρχηγός κ.Χρήστος Μυτιληναίος παρουσίασαν την νέα εμφάνιση και στην συνέχεια καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τον νέο χορηγό της ομάδας «Polieco Hellas A.E.E.» και ιδιαιτέρως τον κ.Λουκέρη, ο οποίος στην ομιλία του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θεωρούμε πολύ σημαντική την δική μας συμμετοχή γιατί έχει να κάνει με ένα υγιές περιβάλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου και είναι τιμή μας να συμμετέχουμε στην Θύελλα.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ.Ευάγγελος Μπουρνούς εξήρε την δουλειά που γίνεται στην Θύελλα Ραφήνας όσο αφορά το κομμάτι των Ακαδημιών, αλλά μας επιφύλαξε και την ομορφότερη έκπληξη αφού ανέφερε ότι το νέο αθλητικό κέντρο Ραφήνας θα παραδοθεί το Φεβρουάριο του 2019 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ποδοσφαιριστή μας «σημαία» της ομάδας μας Αλέξανδρο Χαρακτίδη αλλά και τον «βενιαμίν» Χρήστο Μπουντάκη να παραδίδουν στον Γεν. Δ/ντη της «Polieco Hellas A.E.E.» κ.Ανδρέα Λουκέρη, ένα κάδρο με την νέα εμφάνιση, κασκόλ και εισιτήρια διαρκείας της Θύελλας.

Δείτε και το σχετικό video όπως το κατέγραψε το irafina.

Leave a Reply