Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΝΕΑ

Πρεμιέρα με ντέρμπι. Θησέας Ν.Μάκρης-Θύελλα Ραφήνας (Κ-18)

Τον Θησέα Ν.Μάκρης θα αντιμετωπίσουν οι κάτοχοι του τίτλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Κ-18) Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 2018-2019.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά στον προημιτελικό της προηγούμενης διοργάνωσης και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και φέτος, καθώς το επίπεδο και η ποιότητα των Ακαδημιών τους έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη.

Ο coach Βαγγέλης Αναστασίου έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδ,οσφαιριστές πλην των τραυματιών Ορέστη Χρήστου και Χάρη Κοντογιάννη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κακάνης με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Γκούβα.

Σάββατο 6/10/2018 & ώρα 10:00 γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. Γιώργος Μινάρδος

  Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην ομάδα που είναι τραυματίες. Για το ηθικό κομμάτι να μην τους ξεχνάμε. Εκτός κι αν δεν θεωρούνται μέλη της ομάδας. Ευχαριστώ.

  • Aggelos Papanikos

   Καλημέρα σας κ.Μινάρδο,

   έχετε απόλυτο δίκιο και ζητώ συγνώμη αν υπέπεσα σε σφάλμα.. Ίσως κακώς σε επίπεδο Ακαδημίας μπήκα στην διαδικασία για λόγους ρεπορτάζ να αναζητήσω τραυματίες.
   Επειδή εκτός από αρθρογράφος της Θύελλας τυγχάνω και γονέας παιδιού του Ακαδημίας μας προφανώς και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά μηδενός εξαιρουμένου αποτελούν κομμάτι της ομάδας.
   Προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτικός όλα τα χρόνια ειδικά στα θέματα της Ακαδημίας και μπορείτε πολύ εύκολα να το διαπιστώσετε.

   Σας ευχαριστώ για την παρατήρηση.

   Στην διάθεσή σας

Leave a Reply