Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Προβλήματα δίχως τέλος. Ξανακλείνει το γήπεδο της Ραφήνας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, του Αντιδημάρχου και Αντιπροέδρου της Τριγλίας Σάββα Αραπκιλή, του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ και Αντιπροέδρου της Θύελλας Ραφήνας Σπύρου Λουκάτου και της Τεχνική Εταιρείας που έχει αναλάβει την αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, αρνήθηκε με επίσημη επιστολή του να παραλάβει το έργο ως περαιωμένο εάν δεν αποκατασταθούν πλήρως και από την αρχή με ευθύνη του εργολάβου, όλες οι κακοτεχνίες που διαπίστωσε η Τεχνική Υπηρεσία και οδηγήθηκε στην παραπάνω επιστολή.

Πηγές από το γραφείο του Δημάρχου τόνισαν στο irafina.gr, ότι το πρώτο και βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια των αθλουμένων σε κάθε εγκατάσταση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα παιδιά των Ακαδημιών.

Την ίδια στιγμή επεσήμαναν ότι είναι απόλυτος και ο σεβασμός κάθε ευρώ των πολιτών.Το γήπεδο θα παραδοθεί προς χρήση με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων κανονισμών.

Η Τεχνική Εταιρεία αποδέχθηκε τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής και έτσι αποφασίστηκε να κλείσει εκ νέου το γήπεδο, ώστε να να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να αποκατασταθούν οι ατέλειες στο νέο χλοοτάπητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εκτίμηση της Εταιρείας είναι πως οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του γηπέδου θα είναι περίπου ένας μήνας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

πηγή:irafina.gr

Leave a Reply