Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Στο 0-0 έμειναν Θύελλα Ραφήνας & Νίκη Τραγανού

Δύο ημίχρονα, δύο διαφορετικά πρόσωπα είχε η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και στη Νίκη Τραγανού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον κακό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με ανορθόδοξο, άτεχνο, βιαστικό και ανυπόμονο τρόπο να βρουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες, με αποτέλεσμα να μην το καταφέρουν σχεδόν ποτέ ουσιαστικά.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου το σκηνικό άλλαξε. Θύελλα και Νίκη άρχισαν σταδιακά να βρίσκουν τα πατήματά τους και κατάφεραν αμφότερες  με σωστές τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες εστίες.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τους «Λιγνιτωρύχους» στο 69′, με τον Δημητρίου με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαραθιανός έχασε μοναδική ευκαιρία, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το εξαιρετικό γύρισμα του Μπουντάκη.

Στο 71′ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, με τον Σωτηρόπουλο να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Πάντου,  να πλασάρει στην κενή εστία και τον Γεραγωτέλλη να επεμβαίνει σωτήρια.

Στο 77′ ο Δημητρίου με βολέ από 30 μέτρα τράνταξε την συμβολή των δοκών του Αντωνόπουλου.

Στο 81′ ο Βατσής έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, αφού από πλεονεκτική θέση εντελώς αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πάντου.

Στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Χαρακτίδης βρήκε από μεγάλη απόσταση τον Μανδύλη, με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία να πετύχει το παρθενικό του γκολ σημαδεύντας για δεύτερη φορά μετά τον Δημητρίου το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μπαλαχούτης, με βοηθούς τους Σγουράκη και Κορώνα όλοι από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Ντόσκας, Μανδύλης, Φύτρος, Sadiku(63’ Σωτηριάδης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης(60’ Μαργέτης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μπουντάκης.

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ., Luzi(90’ Καλογερόπουλος) , Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης, Κυριαζός, Δερμιτζάκης(78’ Skozai), Βατσής, Κολοτούρος Δ.(90’ Κολοτούρος Χ.), Γεωργιόπουλος(80’ Κολοτούρος Ν.), Σωτηρόπουλος.

 

 

Leave a Reply