Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΝΕΑ

Θυελλιώτικο sold out με τραγούδι και χορό – Οι παρουσίες, οι βραβεύσεις και οι… απόντες (φωτό & βίντεο)

Θυελλιώτικο γλέντι είχαμε το βράδυ του Σαββάτου, στην Ταβέρνα «Ο Βασίλης», στο Μάτι, όπου η μεγάλη οικογένεια των «Λιγνιτωρύχων» βρέθηκε για να διασκεδάσει, γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί.

Όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα από τους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης των «πρασίνων».

Πολλοί ήταν οι φίλοι της Θύελλας που πέρασαν από εκεί αλλά και τα μέλη της Διοίκησης, από τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο, τον Γραμματέα του ΔΣ Γεράσιμο Βουδούρη, του Αντιδημάρχους Παναγιώτη Καλφαντή και Σάββα Αραπκιλή, τον εκπρόσωπο του κ. Αθ. Μαρτίνου και υποψήφιο περιφερειακό Σύμβουλο Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη, ο περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου Σπύρος Πάντζας, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών Χρήστος Τσεμπέρης, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βάιος Γερεντές, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Γαβριήλ, Κώστας Συκοβάρης και Μαρσέλου Σοφία, ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Σπύρος Μαυρολέων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαρένης, ο πρ. βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Καλαποθαράκος, η Δημοσιογράφος και πολιτευτής της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, από τον Αργοναύτη Ραφήνας, ο Θαν. Μαλάκης, ο Μάνος Χαχολάκης και ο προπονητής κ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Παλληνιακού Γιώργος Ζάβρας όπως και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Βορβολάκο, από την ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας ο Νίκος Χρυσόγελος, ο γνωστός Δικηγόρος Γ. Παπαδουκάκης, το τεχνικό τιμ της Θύελλας Ραφήνας, ποδοσφαιριστές, σύσσωμο του Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και πλήθος κόσμου.

Αρνητική εντύπωση, αλλά και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η παντελής απουσία  εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης. Μάλιστα συζητήθηκε έντονα πως δεν υπήρξε ούτε καν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από καμία άλλη παράταξη, πλην από εκείνη του νυν Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Λουκάτος, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Χρήστος Παπακωνσταντίνου.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Παπακωνσταντίνου βραβεύτηκε ο Αρχηγός της Αντρικής ομάδας Αλέξανδρος Χαρακτίδης, όπως και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Polieco, που είναι και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με καλή μουσική, χορό, καλό φαγητό και κουβεντούλα ποδοσφαιρική και μη.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

πηγή:irafina.gr

 

Leave a Reply