Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

ΟΡΑΜΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ : Αφοσίωση στις αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας  του παιχνιδιού στις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται, σεβασμός στον υγιή συναγωνισμό (Άμιλλα και fair play συμπεριφορά).

ΣΚΟΠΟΣ : Η συστηματική εκπαίδευση του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου  και παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στην δημιουργία παικτών με προσωπικότητα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η συνέχιση της καλής εικόνας του Συλλόγου, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο Ακαδημίας, τόσο στην οργάνωση όσο και στη λειτουργία.

ΣΤΟΧΟΣ : Όραμα μας η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και η σταδιακή  προώθηση έτοιμων νεαρών παιχτών στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Να εκπαιδευτούν οι νεαροί αθλητές με γερές βάσεις, καλές τεχνικές γνώσεις όσο αφορά τις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Η εκπαίδευση που λαμβάνουν τα παιδιά στο σωματείο είναι σημαντική γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς τους καθώς τους διδάσκει κανόνες για τη ζωή. Ειδικότερα ανά ηλικιακή κατηγορία η πρόκριση όλων των τμημάτων στην τελική φάση (4άδα) των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ καθώς και στην τελική φάση ιδιωτικών τουρνουά  που θα συμμετέχουμε , ώστε τα παιδιά να αγωνίζονται σε επίσημα παιχνίδια κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς.