Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

"Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα!!!"

Κανονισμός Ακαδημίας

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Δ/ΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ  * ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2018-2019 *

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ομάδα μας για να αθληθούν τα παιδιά σας και ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες. Ακολούθως θα αναπτυχθεί πλήρως ο τρόπος λειτουργίας της ακαδημίας μας :

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ : Αφοσίωση στις αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας  του παιχνιδιού στις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται, σεβασμός στον υγιή συναγωνισμό (Άμιλλα και fair play συμπεριφορά).

ΣΚΟΠΟΣ : Η συστηματική εκπαίδευση του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου  και παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στην δημιουργία παικτών με προσωπικότητα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η συνέχιση της καλής εικόνας του Συλλόγου, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο Ακαδημίας, τόσο στην οργάνωση όσο και στη λειτουργία.

ΣΤΟΧΟΣ : Όραμα μας η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και η σταδιακή  προώθηση έτοιμων νεαρών παιχτών στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Να εκπαιδευτούν οι νεαροί αθλητές με γερές βάσεις, καλές τεχνικές γνώσεις όσο αφορά τις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Η εκπαίδευση που λαμβάνουν τα παιδιά στο σωματείο είναι σημαντική γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς τους καθώς τους διδάσκει κανόνες για τη ζωή.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 1. Η ακαδημία διοικείτε από ανεξάρτητο Δ.Σ., το οποίο αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τους κ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γεώργιο , κ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, κ.ΚΑΥΜΕΝΟ Γεώργιο και κ.ΛΟΥΚΑΤΟ  Μιχαήλ.  Επικεφαλής της επιτροπής ακαδημιών θα είναι οι κ. ΜΠΗΛΙΟΣ Χαράλαμπος,  κ.ΛΟΥΚΑΤΟΣ Σπύρος και κ.ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Χρήστος, εκ των παλαιότερων και εμπειρότερων συμβούλων ,δείχνοντας έτσι την σημασία που δίνουμε τις υποδομές του συλλόγου.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ο λόγος που επιβάλει την αλλαγή του μέχρι σήμερα τρόπου λειτουργίας είναι η αύξηση των παιδιών που εγγράφονται στον σύλλογο την τελευταία διετία, συγκεκριμένα σήμερα εγγράφονται περί τα 20 παιδιά ανά ηλικία σε αντίθεση με παλιότερα που ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 10 ανά ηλικία.   Τα τμήματα πλέον θα καθοριστούν σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ που θα είναι τα τμήματα Κ-18, Κ-16 και Κ-14 , σε ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ που θα είναι τα τμήματα Κ-12 και  Κ-10 και ΠΡΩΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ για τα Κ-8.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ τα οποία θα συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

ΣΚΟΠΟΣ-ΣΤΟΧΟΣ: η ομαδική και ατομική βελτίωση των αθλητών και φυσικά η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων (πρωταθλητισμός) , έτσι ώστε να τους προετοιμάσουμε  για να στελεχώσουν στο μέλλον την αντρική ομάδα και ακόμα ψηλότερα. Τα 6-7 χρόνια αρκούν για να φτάσει ο αθλητής στο επίπεδο που επιθυμούμε και από την εμπειρία μας τα παιδιά που θα φτάσουν στην δεύτερη ηλικία των Νέων έχουν πλέον τα στοιχεία που απαιτούνται.  Η επιλογή της στελέχωσης των τμημάτων ομάδων αυτών είναι απόλυτη ευθύνη των προπονητών, χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός στον χρόνο συμμετοχής, παρά θα πρέπει να έχουν την ίδια  φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού (σύστημα) της αντρικής ομάδος και ο μόνος περιορισμός είναι οι ηλικίες της προκήρυξης των πρωταθλημάτων .

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ: o αριθμός των παιδιών ανά τμήμα καθορίζει τον αριθμό των ομάδων, συγκεκριμένα:

 • Αν ο αριθμός είναι μέχρι 23 παιδιά, συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
 • Αν ο αριθμός είναι από 24 έως 30 με ευθύνη των προπονητών διοργανώνουν φιλικά παιχνίδια (τουλάχιστον ένα τον μήνα), για όσα παιδιά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
 • Αν ο αριθμός είναι πάνω από 30 τότε θα δηλωθεί συμμετοχή και σε ιδιωτικό τουρνουά (με γεωγραφικά κριτήρια) και θα δημιουργηθούν δυο ανοικτές μεταξύ τους ομάδες (τα παιδιά θα μετακινούνται ανάλογα την απόδοση τους) ,η πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα  της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και η άλλη στο ιδιωτικό τουρνουά.

 ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ τα οποία θα συμμετέχουν σε ιδιωτικά τουρνουά και εδώ θα γίνουν οι μεγαλύτερες αλλαγές στον μέχρι σήμερα τρόπο λειτουργίας, συγκεκριμένα ο διαχωρισμός των παιδιών θα είναι απόλυτα ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ, έτσι ώστε ο συναγωνισμός σε μια τόσο τρυφερή ηλικία να είναι ανάμεσα σε συνομήλικα παιδιά και θα υπάρχει όριο αθλητών ανά τμήμα, αφού οι γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπουν μεγαλύτερο αριθμό παιδιών.

ΣΚΟΠΟΣ-ΣΤΟΧΟΣ: η εκμάθηση του αθλήματος, η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος (το σημαντικότερο όλων)  και η διαχείριση των συναισθημάτων της νίκης και της ήττας. Υποχρέωση των προπονητών είναι να προσέχουν ο χρόνος συμμετοχής των παιδιών στα παιχνίδια να είναι κατά το δυνατό ισομερής και αν σε κάποιο παιχνίδι κάποιο παιδί έχει μικρότερο χρόνο να αναπληρώνεται στα αμέσως επόμενα. Στα παιχνίδια αυτά διεκδικούμε τις νίκες αλλά δεν είναι «αυτοσκοπός», όσο η διαχείριση, η εκμάθηση, η βελτίωση  και  κυρίως η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ: στην κατηγορία Κ-12 που αγωνίζονται 9*9 ορίζουμε ανώτερο αριθμό του τμήματος  τα 18 παιδιά  (ανά τμήμα)  γεννηθέντα  το 2008. Συμμετέχουν ανά ομάδα  σε ιδιωτικά τουρνουά (με γεωγραφικά κριτήρια). Στην κατηγορία Κ-10  που αγωνίζονται 7*7 ορίζουμε ανώτερο αριθμό των δύο τμημάτων τα 16 παιδιά (ανά τμήμα) και  χωρίζονται στα γεννηθέντα το 2009 και  αντίστοιχα το 2010 και θα ονομάζονται             Κ-9 2009 και  Κ-9 2010 αντίστοιχα. Συμμετέχουν ανά ομάδα  σε ιδιωτικά τουρνουά και θα υπάρχει μέριμνα για την συμμετοχή του μικρότερου ηλικιακά  τμήματος σε  ασθενέστερο όμιλο.

Αν σε κάποιο τμήμα ο σημερινός αριθμός των εγγεγραμμένων παιδιών είναι μεγαλύτερος  παραμένει ως έχει και δεν γίνονται νέες εγγραφές.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ (K-8): ως ηλικία εγγραφής ορίζεται το 4ο έτος (για την προσεχή περίοδο γεννηθέντες το 2014) και μέχρι τους γεννηθέντες το 2011.

ΣΚΟΠΟΣ-ΣΤΟΧΟΣ: Η πρώτη γνωριμία με το άθλημα, η εκμάθηση των βασικών κανόνων, η ατομική δεξιότητα, η δημιουργία ομάδας και το σημαντικότερο η χαρά των παιδιών.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ: εδώ τα τμήματα δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 15 παιδιά και αν υπάρχουν περισσότερα θα χωριστούν και αυτά απόλυτα ΗΛΙΚΙΑΚΑ και θα συμμετέχουν στα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια.

Η επιτροπή ακαδημίας για την επίτευξη των στόχων θα συνεπικουρείται και από τους κατωτέρω :

 • Γραμματέας Ακαδημίας κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ Νεκτάριος ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την γραμματειακή υποστήριξη της ακαδημίας, ενημέρωση γονέων μέσω ανακοινώσεων (site – γραπτά μηνύματα),τήρηση και παράδοση αθλητικού υλικού, συγκέντρωση συνδρομών όλων των τμημάτων της ακαδημίας.  Τηλέφωνα επικοινωνίας :  6988444161 – 2294076167 site:www.thiellafc.gr  –  facebook : THIELLA F.C.
 • Ωράριο λειτουργίας Γραμματείας Ακαδημίας :

Δευτέρα :  17.00 – 20.00 Γραφεία Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας )

20.00 – 21.00 Γραφείο Γήπεδο Ραφήνας

Τετάρτη :   17.00 – 20.00 Γραφεία Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας )

20.00 – 21.00 Γραφείο Γήπεδο Ραφήνας

Παρασκευή : 16.00 – 20.00 Γραφεία Συλλόγου (Δ/ση Ραφήνας )

 1. Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς η Ακαδημία δεν θα λειτουργεί (προπονήσεις – αγώνες – Γραμματεία) στις επίσημες Αργίες του Κράτους (πλην εξαιρετικών – έκτακτων περιπτώσεων).
 2. Καθ΄όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι προπονητές των Τμημάτων θα τηρούν αυστηρά παρουσιολόγιο αθλητών τον οποίο εβδομαδιαίως θα παραδίδεται αντίγραφο στον κ. Γραμματέα σε σκοπό την συνεχή ενημέρωση της Επιτροπής Ακαδημίας για την παρουσία των αθλητών στις προπονήσεις – αγώνες καθώς και την επικοινωνία με γονείς σε περίπτωση συνεχόμενων απουσιών από το πρόγραμμα με ταυτόχρονη διερεύνηση αιτιών κα απόδοση τυχόν ευθυνών στο προσωπικό της Ακαδημίας.
 3. Κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα λειτουργίας της Ακαδημίας θα εφαρμοστεί η ηλικιακή μετακίνηση προς τα πάνω και συγκρότηση νέων τμημάτων, προκείμενου επιτύχουμε την καλύτερη προετοιμασία και προσαρμογή των αθλητών μας για την επομένη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στα αγωνιστικά αποτελέσματα αγώνων (κυρίως φιλικοί αγώνες),αντιλαμβανόμενοι ότι θα κληθούμε να αγωνιστούμε με μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες.
 4. Το καθαρό πρόγραμμα προπόνησης ανά ηλιακή κατηγορία (σύμφωνα με τους προπονητές) είναι ο κατωτέρω:

Α.  Κ-8 : 50-55 Λεπτά

Β.  Κ-10 : 55-60 Λεπτά

Γ.   Κ-12 : 70-75 Λεπτά

Δ.   Κ-14 : 75-80 Λεπτά

Ε.   Κ-16 : 85-90 Λεπτά

ΣΤ.  Κ-18 : 90 Λεπτά

 1. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Α.  Η Επιτροπή ακαδημίας έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργιάς των τμημάτων και απευθύνεται μόνο προς την Διοίκηση  και τον Πρόεδρο του συλλόγου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν τον απαραίτητο σεβασμό προς την Διοίκηση και την Επιτροπή ακαδημίας, τους προπονητές, τους συμπαίκτες τους και τους φιλάθλους.

Β.  Υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών

* Να συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, να λαμβάνουν μέρος σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσημο αγώνα κληθούν από τον προπονητή, συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

* Να υπακούουν μόνο στις οδηγίες των προπονητών κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων

* Η εμφάνιση στις προπονήσεις και στους αγώνες πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη και ομοιόμορφη σύμφωνα με το αθλητικό υλικό που έχουν παραλάβει .

* Να προσέχουν το αθλητικό υλικό της ομάδας και τον προσωπικό τους ιματισμό. Σεβασμός στον υπεύθυνο υλικού και φροντιστή της  ομάδας.

* Σε περίπτωση απουσίας τους  από τις προπονήσεις ή τον αγώνα  οφείλουν να ενημερώνουν  τον προπονητή όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

* Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που προσβάλλει την ιστορία του συλλόγου,το αγωνιστικό φίλαθλο πνεύμα,fairplay κλπ. κατόπιν εισήγησης του προπονητή θα εξετάζεται από την επιτροπή ακαδημίας και θα επιβάλλεται ανά περίπτωση πειθαρχική ποινή (από προφορική παρατήρηση, διακοπή προπονήσεων και αγώνων έως διαγραφή από τα μητρώα του συλλόγου) .

*  Ώρα προσέλευσης αθλητών στις προπονήσεις και αγώνες θα γίνεται πάντα σύμφωνα με οδηγίες των προπονητών αναλόγως ηλικιακής κατηγορίας.

Γ. Υποχρεώσεις γονέων

* Για την συμμετοχή κάθε αθλητή στο πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 , ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, θα πρέπει έως την 20/09/2018 να προσκομιστούν από έκαστο γονέα πιστοποιητικό ιατρού (παιδίατρος – παθολόγος) περί καλής υγείας και συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα καθώς και έντυπο πράξης συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με γνήσιο υπογραφής του γονέα , στα Γραφεία του Συλλόγου (κ. Γραμματέα) . Έντυπα πράξης συναίνεσης θα παραλαμβάνονται από τους γονείς στα Γραφεία του συλλόγου (κ. Γραμματέα).

* Η συμπεριφορά των γονέων πρέπει να είναι κόσμια και να μην προκαλούν αρνητικές κρίσεις και τεχνικές οδηγίες  προς τους ποδοσφαιριστές και να μην παρεμβαίνουν στο έργο των προπονητών.

* Οι γονείς σε προκαθορισμένες συγκεντρώσεις θα ενημερώνονται σε θέματα που αφορούν την πρόοδο των παιδιών τους και σε θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας.

* Σε περίπτωση σοβαρότερου προβλήματος που τυχόν χρήζει επίλυσης θα κλείνουν ραντεβού τηλεφωνικά μέσω του Γραμματέα της ακαδημίας με τους υπεύθυνους της επιτροπής και αν κρίνεται αναγκαίο θα παρευρίσκεται και ο προπονητής.

* Η παρακολούθηση των προπονήσεων  από τους γονείς και λοιπούς συγγενείς και φίλους θα γίνεται υποχρεωτικά σε χώρο αυστηρά έξω από τα γήπεδα (Γηπ. Ραφήνας μόνο στις κερκίδες – Γηπ. ΔΠΝΝ χώρος πλευράς αναψυκτηρίου – Γηπ. 5*5 χώρος πλευράς αναψυκτηρίου).Απαγορεύεται η είσοδος εντός του αγωνιστικού χώρου σε οποιονδήποτε πλην των προπονητών και των φροντιστών των ομάδων.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

* Για τα παιδιά κατηγορίας (Κ-8, 2014) υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α. ετήσιος έως τέλος Σεπτεμβρίου 200 ευρώ β. 25 ευρώ μηνιαίως (α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα)(9μηνη συνδρομή).

* Για τα παιδιά γεν. 2012-2013 υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α. ετήσιος  έως τέλος Σεπτεμβρίου 240 ευρώ  β. μηνιαίως 30 ευρώ(α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα) .(9μηνη συνδρομή).

* Για τα παιδιά γεν. 2011 – 2002 υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής : α. ετήσιος έως τέλος Σεπτεμβρίου 300 ευρώ  β. μηνιαίως 35 ευρώ (α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα). (10μηνη συνδρομή).

*   Σε περίπτωση δύο αδελφιών (ανεξαρτήτου ηλικίας) δύο επιλογές πληρωμής :  ετήσιος  έως τέλος Σεπτεμβρίου 500 ευρώ β. μηνιαίως έκπτωση δέκα (10) ευρώ αναλόγως ηλικιακής κατηγορίας παιδιών με κατώτερο ποσό συνδρομής 40 ευρώ και ανώτερο ποσό συνδρομής 60 ευρώ (α΄ δεκαήμερο εκάστου μήνα).

* Δεν θα πληρώνουν καθόλου συνδρομή τα όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το έτος 2001. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί από αυτά δεν επιθυμεί να ενταχθεί στην ανδρική ομάδα μετά την περίοδο, θα καταβάλλει το ετήσιο κόστος.

* Τρίτο παιδί οικογενείας ανεξαρτήτου ηλικίας δωρεάν.

* Συνδρομές γονέων θα καταβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στον Γραμματέα της Ακαδημίας κατά τις προαναφερθείσες ώρες λειτουργίας του γραφείου γραμματείας.

* Αθλητικός ρουχισμός της Ακαδημίας θα παραμείνει ίδιος με την αγωνιστική χρονιά 2017-2018. Με κάθε νέα εγγραφή αθλητή στην Ακαδημία θα παραδίδεται από τον κ. Γραμματέα το ατομικό αθλητικό υλικό σε μορφή (box) το οποίο θα περιέχει τα εξής : ( τσάντα ομάδας – ένα σετ προπόνησης – μία εμφάνιση αγώνα – αντιανεμικό – φόρμα – μπουφάν – ένα ζεύγος κάλτσες ) και θα κοστίζει 135 ευρώ με πληρωμή εφάπαξ ή εναλλακτικά σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις εκάστη 45 ευρώ. Επιπλέον θα διατίθεται και προαιρετικός αθλητικός ρουχισμός ως ακολούθως : σετ προπονητικών ισοθερμικών – ισοθερμικό λαιμού (περιλαίμιο) – κάλτσες μαύρες.

* Το κόστος έκδοσης νέων δελτίων σε αθλητές μας θα καλυφθεί και φέτος αποκλειστικά από την ομάδα μας (60 ευρώ έκαστο) – Σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης από τα μητρώα του συλλόγου ενός αθλητή , για την παραλαβή του εντύπου μεταβολών – αποδέσμευσης θα καταβάλλεται από τον αθλητή το ποσό των 60 ευρώ που αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης του δελτίου του .* Τα έσοδα της Ακαδημίας κατά κύριο λόγο προέρχονται από τις συνδρομές των αθλητών μας , όπου η έγκαιρη πληρωμή αυτών είναι απαραίτητη για την σωστή οργάνωση και λειτουργία, με τελικό αποτέλεσμα τις καλύτερες παροχές στα παιδιά μας. Επιπλέον έσοδα για το Σύλλογο προέρχονται από διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ακαδημία, όπου θα επιθυμούσαμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2018-2019      

            

Προπονητές Τμημάτων

 • Κ-18 (γενν. 2001-2002)  Αναστασίου Βαγγέλης
 • Κ-16 (γενν. 2003-2004) Ιωακειμίδης Νίκος
 • Κ-14 (γενν. 2005-2006) Κίτσος Άρης
 • Κ-12 (γενν.2007) Κουταλής Κώστας
 • Κ-12 (γενν. 2008) Αναστασίου Βαγγέλης
 • Κ-10 (γενν.2009) Κουταλής Κώστας
 • Κ-10 (γενν. 2010) Ιωακειμίδης Νίκος
 • Κ-8 (γενν. 2011) Αναστασίου Βαγγέλης
 • Κ-8 (γενν. 2012-2014) Βεντούρης Θάνος – Γεραγωτέλλης Πάνος

Τηλέφωνα επικοινωνίας προπονητών

 • Αναστασίου Βαγγέλλης 6940-279972
 • Ιωακειμίδης Νίκος 6936-936068
 • Κουταλής Κώστας 6973-203012
 • Βεντούρης Θάνος 6971-856679
 • Γεραγωτέλλης Πάνος 6993-246406
 • Κίτσος Άρης 6947-044170

Δ.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Δ/ΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ