top of page
Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Δεν σταματάει πουθενά η Θύελλα!

Ακόμη ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας, που νίκησε με 2-1 τον Πανελευσινιακό μέσα στην Ελευσίνα, την Τετάρτη (7/5), σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη για τους «λιγνιτωρύχους» στο πρωτάθλημα, έπειτα από αυτές σε Σαλαμίνα και Κερατσίνι, με την ομάδα μας να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και να συνεχίζει αήττητη.


Απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Κώστας Δημητρίου, που πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα επτά συνολικά τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο και δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με εξαίρεση ένα χαμένο τετ α τετ του Δημητρίου στο 37’, όπου ο Παλιγγίνης μπλόκαρε την μπάλα στο πλασέ του επιθετικού της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη.

Δυναμικά και αποφασισμένα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα, ανοίγοντας το σκορ στο 50’ με τον συνήθη ύποπτο Δημητρίου, ο οποίος πλάσαρε τον Παλιγγίνη από το ύψος του πέναλτι για το 0-1, μετά από γύρισμα του Μπουντάκη από τα δεξιά.


Από εκεί και πέρα, οι «πρασινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με τον Πανελευσιανιακό να κερδίζει αυστηρό πέναλτι στο 87’ σε μαρκάρισμα του Γεωργόπουλου στον Κακοσίμο. Ο ίδιος παίκτης έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1 νικώντας τον Σταματόπουλο.


Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε την απάντηση και στο 90’+1 ο Δημητρίου με ένα ξερό σουτ εντός της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, έπειτα από γύρισμα του Φύτρου από τα αριστερά.

Στα υπολειπόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ, με αποτέλεσμα η Θύελλα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Ελευσίνα και να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση.


Το επόμενο ματς των «λιγνιτωρύχων» είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/5) στις 15:00 με τη Μικρασιατική Χίου, στο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Τσάτσουλης (Αθηνών), με βοηθούς τους Σωτήρη Τζάνη (Αθηνών) και Θανάση Μητράκο (Αθηνών). Παρατηρητής ήταν ο Θοδωρής Τριανταφυλλίδης (Δυτικής Αττικής).


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Χαραλαμπίδης): Παλιγγίνης, Κακάμης (77' Αρβανιτάκης), Σταγάκης, Παναγιωτόπουλος, Λάμπρου, Μπούσης, Δουκάκης, Τόμας, Μπουρντένης (46' Σεκούμπα), Μακρίδης, Κακοσίμος.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (77' Παπαδόπουλος Μ.), Σουλτανίδης (70' Μπαριτακης), Μπουντάκης (77' λ.τρ. Δρόσης), Δημητρίου, Σπάρταλης (59' λ.τρ. Παντελίδης), Μανουσάκης.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page